Un bărbat de 19 ani a fost surprins  de polițiști transportând un motor electric  performant pe care l-a furat din incinta unei fabrici.

În urma anchetei a fost determinat faptul că, profitând de lipsa unui sistem de securitate și alarmare, tânărul a reusit  să escaladeze  gardul împrejmuitor al  fabricii și a sustras motorul electric.

Principalul motiv pentru care tânărul a reuşit să pătrundă în interiorul fabricii îl constituie starea gardurilor fabricii, care sunt neîngrijite şi neconsolidate cu sârmă lamată BTO, transformând fabrica într-o ţintă usoară pentru infractori.

Prejudiciul  a fost recuperat şi restituit administratorului firmei, impunându-se nevoi de consolidare a gardurilor. Fabrica din Suceava nu e singura firmă care se confruntă cu problema perimetrelor nesecurizate, în această situaţie fiind mai multe fabrici, depozite şi firme din România.

Pentru a vă proteja investiţia, Systema Resources stă la dispoziţia dumneavoastră cu o gamă variată de sârmă lamată BTO, produsă din oţel inoxidabil, pentru consolidarea perimetrelor, transformându-vă locaţia într-un spaţiu sigur.