Un om de faceri din Navodari  a fost victima unui jaf organizat, soldat cu agresarea copiilor  proprietarului, si sustragerea din seiful personal a sumei de 100.000 de euro.

Agresorii au reusit sa patrunda prin efracţie pe proprietatea victimei dupa ce au taiat gardul imprejmuitor, fortand ulterior sistemul de inchidere al usii. In casa se aflau cei trei copii ai afaceristului. Hotii i-au amenintat cu arme de foc in scopul obtinerii informatiilor despre pozitionarea seifului si modalitatea de deschidere a acestuia.

In urma sustragerii banilor din seif, infractorii au distrus telefoanele victimelor, impiedicandu-i sa apeleze numărul de urgenţă 112 in cel mai scurt timp.

Pentru ca integritatea fizica a familiei si a locuintei sunt vitale, Systema Resources ofera o gama variata de sarma lamata BTO, produsa din otel inoxidabil, ce poate fi taiat doar cu cleste special.

Sarma lamata concertina este conceputa pentru a fi extrem de dura, fiind destinata pentru montarea pe garduri, cladiri sau direct pe sol.

Concertina se adaptează oricărui tip de teren sau construcţie, urmând colţurile, fără a se deforma sau pierde din eficienţă.