Progresul tehnologic  atrage o serie de riscuri şi ameninţări, printre care furtul si sabotajul industrial. Ţinând cont de aceste aspecte, necesitatea de protecţie şi siguranţă a personalului, informaţiei, proprietăţii  şi producţiei reprezintă cerinţa de bază pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a activităţilor curente. Systema Resources  pune la dispoziţie produse de securitate eficiente, care împiedică accesul în perimetrul protejat.

Printre cele mai cautate se numara sârma lamată  BTO. În funcţie de  infrastructura, poziţionarea şi importanţa obiectivului dumneavbanner-sarma-1oastră,  specialiştii Systema Resources va ajută sa alegeţi dintr-o gamă variată de produse. Sârma lamată concertina şi sârma lamată spiralată BTO, cu desfăşurare în spirală tip concertina, în functie de diametru, asigură cea mai eficientă protecţie, având rolul de a securiza gardurile şi perimetrele cu orice destinaţie, fiind mult mai greu de escaladat. Se montează atât pe gard în sistemul antiescaladare, sau direct pe sol, în bariere fixe sau mobile.

Sârma lamată fir întins BTO, cu desfăşurare de până la 100 m, oferă o protecţie medie fiind insa net superioară sârmei ghimpate clasice.

Produsele Systema sunt fabricate din otel inoxidabil, respectând toate standardele militare, fiind facil de transportat, instalat şi relocat şi în acelasi timp, obstacole aproape imposibil de depăşit.