Domiciliul personal, indiferent de situarea sa în mediul urban sau rural, este vulnerabil în faţa furtului, având mai multe breşe de securitate.

Principalul mod de intrare prin efracţie îl constituie forţarea sistemelor de închidere a uşilor sau a ferestrelor. De asemenea, un infractor bine pregătit poate utiliza o cheie lăsată la vedere sau în locuri cunoscute sau a unei chei  adaptabilă mai multor tipuri de yală, având în prealabil informaţii sigure despre anumite bunuri sau sume de bani care se găsesc în locuinţa respectivă.

O altă modalitate de a pătrunde în locuinţe constă în escaladarea balcoanelor blocurilor, a gardurilor caselor, a ferestrelor lăsate deschise şi nesupravegheate la case sau apartamente.

Toate aceste metode de pătrundere în locuinţa dumneavoastră proprietate personală pot fi limitate din primul moment prin instalarea in jurul perimetrului locuinţei, in cazul caselor, şi pe acoperişul blocurilor, a sârmei lamate BTO.

Prin instalarea unui gard de sârma lamată BTO pe lungimea perimetrului locuinţei si pe acoperisul blocului, forţarea sistemelor de închidere a uşilor şi a ferestrelor, escaladarea balcoanelor sau a gardurilor vor fi dificil de realizat, datorită produselor Systema fabricate din oţel inoxidabil dur, prevăzute cu lame ascuţite.