Despre noi

Systema Resources este prima companie pe piata din Romania, specializata in elaborarea si proiectarea sistemelor de securizare perimetrala de tip concertina la standarde militare. Furnizam solutii diverse antiescaladare cu lame (sarma lamata concertina) – utilizand mijloace inovatoare si eficiente.dreamstime_xs_12205784

Ca principal furnizor in Romania, garantam cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Produsele noastre inovatoare va ofera  solutia usoara si eficienta, constituind o bariera de securitate simplu de transportat, instalat si relocat, ulterior daca este nevoie.

Systema Resources are posibilitatea sa livreze cantitati importante direct de pe stoc, pentru lucrarile urgente, personalul calificat fiind la dispozitia dumneavoastra oferind consultanta si suport.

Daca doriti sa economisiti banii de manopera, va punem la dispozitie instructiunile de montaj! E simplu, sunati acum pentru detalii!

 ***NOU: ACUM SI EN DETAIL!***

Garantam pentru calitatea serviciilor si a materialelor. Legaturile directe cu producatorii europeni ne permit sa venim cu solutii pentru cele mai complexe proiecte la preturi competitive. Fie ca aveti nevoie sa protejati cativa metri de gard sau este vorba despre un proiect de anvergura, clientii Systema Resources vor fi mereu tratati cu respect si profesionalism.

Experienta noastra cuprinde servicii furnizate clientilor din sfera privata cat si institutii de stat. Asadar pentru toate proiectele institutiilor publice, ne gasiti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice http://www.e-licitatie.ro.

Personalul calificat va sta la dispozitie cu servicii profesionale de consultanta in selectarea si proiectarea sistemului potrivit, precum si stabilirea modalitatii de plata si transport.

Serviciile Systema Resources cuprind instructiuni si consultanta in instalarea obstacolelor concertina in toate judetele tarii, chiar si in cele mai izolate locatii. Alaturi de noi, puteti obtine protectie maxima la costuri accesibile.

SC SYSTEMA RESOURCES SRL
CUI: 27639090
Inregistrata la Registrul Comertului cu numarul: J40/10383/2010
Cont bancar: IBAN RO76 RNCB 0285 1188 9262 0001 deschis in RON la BCR Unic
Cont Trezorerie:RO41 TREZ 7025 069X XX01 2689 deschis la Trezoreria Statului Sector 2
Adresa sediu: Strada Roma nr. 22, parter, sector 1, Bucuresti
Adresa depozit: Strada Preciziei nr.3, sector 6, Bucuresti