Montaj si instalare sarma lamata

dreamstime_xs_12617420Echipa Systema Resources va ofera consultanta si solutii profesioniste pentru securizarea perimetrelor impotriva tuturor nivelurilor de amenintare. Consilierii nostri va pot oferi detalii si instructiuni, pas-cu-pas pentru instalarea obstacolelor de sarma lamata concertina si montajul acestora pe  nave maritime, garduri existente, pe sol, acoperisuri, terase, blocuri, acestea fiind concepute astfel incat sa poata fi montate pe aproape orice tip de suprafata sau constructie.

Astfel, economisiti costul montajului putand achizitiona, optional, echipamentul de instalare adecvat si sistemele profesionale de prindere si consumabile de la Systema Resources. Toate serviciile de consultanta si proiectare vor fi la standarde militare de siguranta.

ATENTIE!

Sarma lamata Systema este extrem de vatamatoare. Va rugam sa manifestati responsabilitate in aplicarea acesteia, tinand cont de faptul ca orice contact direct cu pielea provoaca rani grave.

Instalarea de sarma ghimpata nato cu lame nu este complicata, insa necesita atentie deosebita si echipament corespunzator. Va rugam sa solicitati si urmati instructiunile specialistilor nostri pentru a preveni ranirea accidentala.

Serviciile noastre includ:

  • Consultanta generala;
  • Proiectarea obstacolelor si sistemul de prindere/ancorare;
  • Furnizarea unei palete largi de modele de lame, diametre si sisteme concertina;
  • Livrarea produselor din stoc in cel mai scurt timp oriunde in Romania;
  • Instructiuni de montaj si instalare.