Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE: www.sarma-lamata.ro

Generalitati

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.sarma-lamata.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.sarma-lamata.ro (in continuare denumit si „Site-ul”) si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de catre S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L, cu sediul  in Bucuresti, str. Roma, nr. 22, Sector 1. (in continuare denumit si „Proprietarul”).

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care isi creaza un cont pe Site inteleg si accepta ca utilizarea contului lor, precum si orice accesare sau vizitare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Prin termenul “Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.sarma-lamata.ro, indiferent de motiv.

„Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si / sau orice modul sau componenta a acestuia; „Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul www.sarma-lamata.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

In situatia in care o persoana, in sensul juridic al cuvantului, are sau pretinde vreun drept asupra a ceva din cuprinsul acestui site va trebui de indata (maxim 5 ore ) sa formuleze o sesizare scrisa catre noi la adresa de e-mail office@sarma-lamata.ro. Orice intarziere de sezizare a vreunui drept o vom considera “drept rea-intentie” sau “drept rea-credinta”.

S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L. si www.sarma-lamata.ro  nu sunt responsabile de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din Site. S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L. si www.sarma-lamata.ro isi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.sarma-lamata.ro situatie in care va infoma utilizatorii in prealabil despre taxarea acestor servicii.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Bucuresti, Str. Roma, nr. 22, Sector 1, cu specificatia “Cerere utilizare continut site”, sau prin e-mail la adresa office@sarma-lamata.ro.

Drepturile utilizatorului

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Proprietarului. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

– este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 1 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: Copyright www.sarma-lamata.ro;

– sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate de catre www.sarma-lamata.ro.

Obligatiile utilizatorului:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .

– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

– neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

– Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site;

– obligativitatea de a nu publica material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

– obligativitatea de a nu publica materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical;

– obligativitatea de a nu publica o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

– obligativitatea de a nu publica materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

– obligativitatea de a nu incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

– obligativitatea de a nu incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

– obligativitatea de a nu avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;

– obligativitatea de a nu promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush”;

– obligativitatea de a nu posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.).

Utilizatorul www.sarma-lamata.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.sarma-lamata.ro  nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.sarma-lamata.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L. la adresaoffice@sarma-lamata.ro.

Responsabilitatea Proprietarului
Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, S.C. SYSTEMA RESOURCES SRL si afiliatii sai, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul Site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.

S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L. nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L.nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L.

Limitarea raspunderii
Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la intreg continutul si serviciile oferite de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru ofertele, serviciile, informatiile puse la dispozitie prin intermediul Site-ului de catre Utilizatori, sau pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site, al Serviciului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.
Administratorul Site-ului nu garanteaza pentru ofertele, informatiile, datele Utilizatorilor puse la dispozitie prin intermediul Site-ului, intreaga raspundere asupra ofertelor, serviciilor si continutului, dar fara a se limita la acestea trimise de catre Utilizatori pentru a fi postat pe Site privind toate aspectele apartinand Utilizatorilor care le-au trimis sau le-au postat pe Site, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca le folosesc pe riscul lor. In nicio situatie Administratorul Site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare Utilizator, din imposibilitatea utilizarii Serviciului, ori din interpretarea eronata a Continutului Site-ului.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este doar un intermediar intre Utilizatori, care ofera o platforma de comunicare, astfel ca toate serviciile si facilitatile legate de utilizarea Site-ului, precum si toate datele, informatiile cuprinse in acestea sunt oferite „asa cum sunt” , „asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii le folosesc pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca Serviciul pus la dispozitie pe Site este oferit „asa cum este” „asa cum este disponibil” si il folosesc pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Conţinutul Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la cele privind ofertele, serviciile, datele si informatiile legate de utilizarea Serviciului, sau orice alta activitate legata de utilizarea si acesarea Serviciului si / sau a Site-ului, precum si orice alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta că Administratorul Site-ului nu participa in niciun mod si in nicio masura la interactiunile dintre Utilizatori si nu ofera nicio garantie privind acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului nu detine niciun control asupra legalitatii, calitatii, corectitudinii, punctualitatii, credibilitatii si acuratetii serviciilor, datelor si informatiilor sau oricarui continut sau servicii oferite de către Utilizatori prin intermediul Site-ului, sau prin modalitatea off-line (care nu se desfasoara prin intermediul Internetului). Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale Serviciului Administratorul Site-ului nu poate confirma, garanta identitatea Utilizatorilor si veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia pe Site. In consecinta Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivând din utilizarea lor.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.
In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare, pentru continutul postat pe Site de catre Utilizatori, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare sau al continutului postat pe Site prin intermediul Serviciului.
In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exoneraţi total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.
Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Confidentialitate

Site-ul si Proprietarul acestuia incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.sarma-lamata.ro  datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de S.C SYSTEMA RESOURCES S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati Site-ul. De asemenea se iau in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza Site-ul.

Site-ul ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Pentru intrebari referitoare la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@sarma-lamata.ro.

Drepturi de proprietate intelectuala:

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.sarma-lamata.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L. sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Prelucrarea datelor cu caracter personal :

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C SYSTEMA RESOURCES S.R.L. Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L., Mun. Bucuresti, str. Roma, nr. 22, sector 1. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Modalitățile de colectare a datelor personale utilizate de website-ul www.sarma-lamata.ro sunt prin intermediul formularului de contact. Scopul colectării acestor date cu caracter personal constă în informarea utilizatorilor cu privire la mesajul transmis.

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii comenzilor sunt folosite NUMAI pentru

– emiterea facturii conform legislatiei in vigoare, Codul Fiscal
– livrarea comenzii plasate, prin intermediul companiei partenere, care asigura serviciul de livrare a produselor comandate pe situl nostru.

Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem catre firma de curierat sunt urmatoarele

– numele si prenumele,
– adresa de livrare a produselor comandate,
– numarul de telefon.

Vor fi pastrate de catre curieri acele date care sunt necesare pentru indeplinirea temeiului legal ce rezulta din Codul fiscal cu privire la facturare.

În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

De ce colectam datele si cum le folosim?

Formulare de contact

Completarea de către Utilizatori a formularelor de contact de pe site echivalează cu acceptarea necondiţionată ca datele completate să fie folosite strict pentru raspunsul la solicitarea intiata.

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

  • Îți trimitem informații despre comanda ta
  • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
  • Procesăm plățile și prevenim fraudele
  • Îmbunătățim ofertele noastre
  • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Cookie-uri

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Cu cine partajăm datele tale

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău.

Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către următoarele entităţi:

Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru.

Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal.

Partajam o parte din datele tale cu fima de curierat pentru trimiterea comeziulor. Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem catre firma de curierat sunt urmatoarele

– numele si prenumele,
– adresa de livrare a produselor comandate,
– numarul de telefon.

Vor fi pastrate de catre curieri acele date care sunt necesare pentru indeplinirea temeiului legal ce rezulta din Codul fiscal cu privire la facturare.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu mai mult de 5 ani daca nu suntem obligați din punct de vedere legal.  In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii. In cazul in care esti un angajat al companiei, datele tale vor fi pastrate pe o perioada de 75 ani, conform Codului Muncii

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Datele iti vor fi trimise prin email, dupa ce am verificat ca esti posesorul adresei de email cu care te-ai inregistrat pe site.

Litigii  

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L. si www.sarma-lamata.ro , ci numai raspunderea persoanelor respective.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor S.C. SYSTEMA RESOURCES S.R.L. si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

SC SYSTEMA RESOURCES SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile din termeni si conditii publicate pe acest site.

Daca vreo prevedere “Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si www.sarma-lamata.ro  in privinta utilizarii site-ului.
Aceste conditii pot fi modificate la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.